Strandhotel Het Hoge Duin

Strandhotel Het Hoge Duin is prachtig gelegen op 40 meter boven de zeespiegel,  in de duinen van Wijk aan Zee, een cultureel dorp aan de kust in de provincie Noord-Holland. Door de ideale ligging biedt het hotel prachtig zeezicht aan de ene kant maar ook  duin en dorp zicht aan de andere kant. Het dorp Wijk aan Zee biedt de combinatie van ouderwetse gezelligheid met de rustgevende uitstraling van de duinen en het brede strand. Hierdoor prima geschikt voor heerlijk uitwaaien aan de kust of een dagje uit naar Amsterdam, Haarlem of Alkmaar.

Of het nu zomer of winter is, een overnachting, diner of feestavond bij Strandhotel Het Hoge Duin is een belevenis op zich. Dankzij de unieke ligging beschikt het hotel over een fenomenaal uitzicht, misschien wel het mooiste van de hele Nederlandse kust. Van seminar tot complete bruiloft met live muziek, alles valt hier te regelen!

WIFI gratis! Onbeperkt toegang tot draadloos internet in het gehele hotel.

Parkeren gratis! Er zijn openbare parkeergelegenheid. Geen reservering vooraf mogelijk.

Honden zijn welkoml! De kosten bedragen € 17,50 per hond/nacht (max. 2 honden/kamer).

Hoge Duin entree Hoge Duin kamer zeezicht luxe Hoge Duin kamer zeezicht Hoge Duin kamer Hoge duin restaurant Hoge Duin restaurant1 Hoge Duin terras 1 Hoge Duin terras Hoge Duin uitzicht

 

  • Adres: Wijk aan Zee, Noord-Holland 
  • Telefoonnummer: +31 (0)251-374202 

Reacties zijn gesloten.