Chalet in Uelsen (Drente)

 

Chalet op resort de in Uelsen (D), 10 km over de grens bij Ootmarsum. Het ligt op een omheind grondstuk van 320 m2 en biedt veel privacy en comfort. Daaromheen grasvelden voor sport en spel en op 150 meter afstand een prachtig groot meer met een schoon zandstrand. Het chalet zelf meet 10 x 3,5 meter met daarin een vernieuwde keuken, eigen toilet/douche en 2 slaapkamers.  Aangrenzende living van wederom 10×3 meter met dubbel glas en daar weer voor een overdekte veranda om in de zomeravonden lekker buiten te zitten. U hebt de beschikking over een eigen gasbarbeque, twee fietsen en een grote trampoline. Geschikt voor 2 tot en met 6 personen. Twee slaapmaker, een met tweepersoonbed en een met stapelbed. Daarnaast een slaapbank. Eigen badkamer met douche en toilet.

Aan de rand van het 365 hectare grote natuurgebied Het Springendal, grenst Duitsland en het vakantiepark Wilsumer Berge. Met lommerijke bossen, kleurige heidevelden, fraaie beekdalen en schitterende fiets– en wandelpaden. Dichtbij ligt het gezellige en sfeervolle stadje Ootmarsum (126 n.Chr.). Het historische centrum heeft de bezoeker veel te bieden en is het hele jaar door het toneel van tal van folkloristische activiteiten. Verder kunt u in het oude centrum verschillende galerieën bezoeken, zijn er leuke en bijzondere winkeltjes maar u kunt ook “gewoon” bij Albert Heijn of Lidl terecht voor uw dagelijkse boodschappen. In de directe omgeving liggen de winkelstad Oldenzaal en Enschede, het toeristische Denekamp, met zijn watermolens op Het Singraven, en Duitsland.
Het gezellige stadscentrum van Nordhorn en het bekende Bad Bentheim met zijn fraaie burcht bieden de bezoeker veel uitgaansmogelijkheden.
Twente is trots op zijn folkloristische gebruiken als het vlöggel’n, het paastaakslepen, de paasvuren, de Siepelmarkten, het schapen scheren en het midwinterhoornblazen.
De regio is rijk aan attracties en bezienswaardigheden.

  • Adres: Wilsum, Niedersachsen 

Reacties zijn gesloten.